ZEILJACHT DELEN IN LELYSTAD

  Vaar wanneer het u uitkomt

  All-inclusive jaarabonnement

  Gratis last minute boeken

Voor mensen die graag varen, is een zeiljacht delen in Lelystad en andere locaties de perfecte uitkomst. Bij NetYachting is dit mogelijk. Samen met de andere Members bent u medegebruiker van uw eigen zeiljacht. U geniet het hele jaar door van alle gemakken en voorzieningen op het water.

Een zeiljacht delen in de prachtige haven van Lelystad

Een eigen boot kopen of huren is erg prijzig. Daarom is het een goede optie om een zeiljacht te delen. Met ons all-inclusive jaarabonnement bent u medegebruiker van een van onze jachten. U kunt hiermee het hele jaar door varen. Wat houdt zeiljacht sharing precies in? Dit heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Een all-inclusive jaarabonnement voor een vast bedrag per maand
  • Mede-eigenaar zijn van uw eigen zeiljacht, samen met maximaal vijf andere Members
  • Onderhoudskosten, havengeld en verzekeringen zijn inbegrepen
  • Gratis onbeperkt vooruit of last minute boeken via ons online reserveringssysteem

Ook kunt u gebruikmaken van andere jachten uit onze vloot. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zeiljacht delen in Lelystad, maar ook gebruikmaken van onze jachten in Wemeldinge.

Geen onderhoudskosten, wel genieten

Een zeiljacht delen betekent automatisch meer lusten en minder lasten. Daarom is zeiljacht sharing een ideaal concept. Dit concept is er voor mensen die graag varen, maar het niet kunnen opbrengen om het hele jaar door zelf een boot te onderhouden. U profiteert van alle voordelen van een eigen luxe zeiljacht. U hoeft hierbij het onderhoud niet zelf te verzorgen, want dit zit namelijk in het abonnement inbegrepen.

Zeiljacht

Kies uit diverse boten op verschillende locaties door het land

Sharing van een zeiljacht is op verschillende locaties mogelijk. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om een zeiljacht te delen in Breskens, maar is het ook mogelijk om uw zeiljacht te delen in Lelystad. Het voordeel van zeiljacht sharing is dat wij locaties hebben door het hele land. Zo hoeft u alleen maar een locatie naar keuze te bepalen. Wij zorgen voor de rest. Al vele mensen gingen u voor door samen een zeiljacht te delen in onder andere Lelystad. Wilt u ook een zeiljacht delen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35-5425223 of een e-mail te sturen naar info@netyachting.com.

Scroll naar top
Call Now Button