Aanbod

Na het afsluiten van een flexibel zeilabonnement kunt u via het online reserveringssysteem uw eigen data boeken. NetYachting zorgt ervoor dat u zich over de rest geen zorgen hoeft te maken.

Alle jachten zijn compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Of het nu om een avontuurlijke zeiltocht of een ontspannen vaart gaat, NetYachting levert al het benodigde materiaal om elke reis tot een onvergetelijke ervaring te maken. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is dit in veel gevallen via de uitgebreide watersportverzekering gedekt.

NetYachting is gemak en zekerheid, verzekering, onderhoud en liggeld inbegrepen

Onderhoud

Zeiljachten worden uitstekend onderhouden en liggen altijd voor u klaar, zodat u meteen kunt vertrekken. Verzekering, onderhoud en liggeld wordt allemaal door NetYachting geregeld, zodat u zonder zorgen kunt zeilen.

Als Member vult u bij elk gebruik van de boot een (elektronische) checklist in. Registreert u eventuele gebreken of tekortkomingen? Dan verhelpen wij deze snel en efficiënt.

Inventaris

Al onze boten beschikken over een zeer complete inventaris. De keuken is uitgerust met gasvuur/oven, koelkast, (dubbele) spoelbak, kookgerei, serviesgoed en glaswerk. Ook heeft elk schip een stereo radio- en cd-speler.

Op de Bénéteau-jachten, de Dehler 38 en de Bavaria 42 Vision bevinden zich een gecombineerde kaartplotter/GPS met kleurendisplay. Daarnaast is er een automatische piloot aanwezig en beschikken de zeiljachten over een marifoon en verschillende meetinstrumenten. Zo bent u altijd perfect op de hoogte van alle omgevingsfactoren.

NetYachting zorgt er verder voor dat de veiligheid bij het zeilen maximaal gewaarborgd is. Elk jacht beschikt over alle benodigde materialen voor een veilige thuiskomst na een tocht op zee. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer reddingsvesten voor minimaal zes volwassenen, lifelines, een uitgebreide EHBO-kit, noodsignalen en een aantal boten is uitgerust met een reddingsvlot.

Verzekering

NetYachting heeft een uitgebreide watersportverzekering afgesloten bij een gerenommeerd bedrijf in de nautische wereld. Als kapitein bent u echter wel verantwoordelijk voor het jacht, de opvarenden en de inventaris. Zijn er waardevolle zaken beschadigd of verloren? Dan houdt NetYachting de kosten in van uw borg.

De watersportverzekering zorgt voor dekking tegen de volgende gevallen:

  • Brand
  • Diefstal
  • Berging
  • Lichting
  • Opruiming
  • Ontploffing
  • Eigen schade
  • Wettelijke aansprakelijkheid tegenover derden en persoonlijke ongevallen van opvarenden

Deze verzekering geldt voor alle Europese zeeën (73°NB – 24°NB – 30°WL – 35°OL).

Scroll naar top
Call Now Button