LAST MINUTE EEN ZEILJACHT HUREN IN NEDERLAND

  Vaar wanneer het u uitkomt

  All-inclusive jaarabonnement

  Gratis last minute boeken

Wilt u graag last minute een zeiljacht huren in Nederland? Dan zit u goed bij NetYachting. De zon schijnt, u wilt lekker het water op, maar een eigen boot zit er helaas niet in. Al vanaf € 349,- per maand sluit u een abonnement bij ons af en vaart u alleen, samen, of met andere Members wanneer het u uitkomt.

Last minute een zeiljacht huren in Nederland bij een van onze locaties

Wilt u dit weekend gaan varen, maar heeft u geen boot tot uw beschikking? Geen probleem! Naast uw eigen standaardvaardagen is het ook mogelijk om last minute een zeiljacht te huren in Nederland. Kies een jachthaven bij u in de buurt en ontdek welke luxe jachten er beschikbaar zijn. U heeft onder andere de keuze uit havens in:

  • Lelystad
  • Medemblik
  • Bruinisse
  • Wemeldinge
  • Breskens

Prik een datum, geef het door via ons online reserveringssysteem en wij zorgen ervoor dat u het water op kunt.

Zeiljacht

Geniet optimaal door last minute een zeiljacht te huren in Nederland

Dankzij het flexibele concept van NetYachting geniet u van een optimale waterbelevenis. Last minute uw zeiljacht huren in Nederland zorgt voor een onvergetelijke en bijzondere, maar vooral betaalbare ervaring. Krijgt u al kriebels bij het idee om last minute een zeiljacht te huren in Nederland? Bekijk dan snel onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)35-5425223 of stuur een e-mail naar info@netyachting.com.

Scroll naar top
Call Now Button