Jachten

De jachten binnen de vloot van NetYachting worden altijd uitstekend onderhouden en onderscheiden zich daarmee van standaard verhuurjachten. Daarnaast zijn al onze jachten van vele gemakken voorzien, zoals verwarming (diesel en elektrisch), flexibele lattenbodems onder de matrassen en een uitgebreide vaar- en veiligheidsuitrusting. NetYachting heeft comfort hoog in het vaandel staan, zodat gebruikers maximaal kunnen genieten van het zeilen.

Onze jachthavens zijn zorgvuldig geselecteerd, waarbij het belangrijk is dat gebruikers snel en zonder beperkingen het water op kunnen en de zeilen kunnen hijsen. Motor uit, ontspanning aan!

Onze vloot bestaat ondermeer uit recente Bénéteau, Dehler en Bavaria Vision jachten. Nieuw in ons assortiment zijn de prachtig uitgevoerde Dehler 38, de luxe Bavaria 42 Vision en de no nonsense Varianta 37. De Dehler is wereldwijd in de prijzen gevallen en geprezen om haar uitstekende zeilkwaliteiten. De Varianta 37 is een snel en licht schip, geschikt voor zowel wedstrijdzeilen als recreatief gebruik.

Voor meer informatie over onze jachten en de bijbehorende ligplaatsen klikt u op een van onderstaande jachten.

Vloot

Jacht inbrengen

NetYachting is altijd op zoek naar prachtige jachten voor uitbreiding en vernieuwing van onze vloot! Wij komen graag in contact met (aspirant) booteigenaren van nieuwe of recente zeil- en motorjachten in de range 30-45 voet.

Scroll naar top
Call Now Button