BOATSHARE IN DE OMGEVING VAN HET IJSSELMEER

  Vaar wanneer het u uitkomt

  All-inclusive jaarabonnement

  Gratis last minute boeken

Voor echte vaarliefhebbers is boatshare bij het IJsselmeer de perfecte uitkomst. Samen met andere Members maakt u gebruik van uw eigen luxe zeiljacht. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud, bij NetYachting wordt dit allemaal voor u geregeld. Bij ons kunt u uw eigen zeiljacht leasen en hier het hele jaar door onbeperkt van genieten.

Met boatshare zorgeloos varen op het IJsselmeer

Een eigen boot hebben is leuk, maar de kosten die erbij komen kijken zijn iets minder. Hiervoor biedt NetYachting de perfecte oplossing: boatshare in de omgeving van het IJsselmeer. Het concept houdt in dat u medegebruiker bent van uw jacht via leasing. Dit betekent dat u veel voordeliger kunt genieten van zeilen dan wanneer u een boot koopt of huurt.

Zeiljacht

Geniet van een zeiljacht zonder onverwachte kosten

Wanneer u gebruikmaakt van het concept boatshare, komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Ook kunt u zorgeloos varen op het IJsselmeer. De kosten voor onderhoud, havengeld en verzekeringen zitten namelijk al bij het zeiljachtabonnement inbegrepen. Het enige dat u hoeft te doen, is een datum reserveren. Wij zorgen ervoor dat u het water op kunt. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn voor boatshare bij het IJsselmeer. Neem contact met ons op via +31 (0)35-5425223 of een e-mail sturen naar info@netyachting.com.

Scroll naar top
Call Now Button