Flexibel zeilen (wat is het?)

Flexibel zeilen van NetYachting is een abonnement op een zeiljacht met een select aantal medegebruikers. U geniet van alle voordelen van een eigen jacht voor een fractie van de kost- en onderhoudsprijs. Met maximaal vijf andere Members krijgt u een jaar lang de beschikking over een van onze kwaliteitsjachten. Deze jachten liggen in een aantal populaire jachthavens voor u klaar. U heeft elke zes tot acht weken recht op minimaal een week zeilen. Boek tot een jaar vooruit via ons online reserveringssysteem.

Plan uw tijden zelf flexibel in om te zeilen wanneer het u het best uitkomt

Het reserveringssysteem zorgt er tevens voor dat u uw vaardagen flexibel in kunt plannen. Zo kunt u de ene keer kiezen voor een dagje uit, om de volgende keer een lang weekend of zelfs een week te gaan varen. U kunt te allen tijde uw reservering wijzigen of met uw medegebruikers van vaartijd ruilen. Naast uw vaste vaardagen kunt u in vele gevallen ook nog eens gratis last minute van uw jacht gebruikmaken!

Zeilen zonder zorgen

NetYachting staat voor slim, makkelijk en betaalbaar zeilen. Wij werken met een overzichtelijk all-inclusive jaarabonnement, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Zo zijn de kosten voor onderhoud, havengeld en verzekeringen inbegrepen bij het abonnement op flexibel zeilen. U hoeft enkel een datum te prikken en de boot ligt voor u klaar. Dat is pas zeilen zonder zorgen!

Profiteer van de voordelen van flexibel zeilen

Dankzij het sharing-concept is flexibel zeilen twee keer zo voordelig als jachtverhuur. Dit is ruim vier keer zo goedkoop als het kopen van een zeiljacht. Als grootste Nederlandse aanbieder informeren wij u graag over de voordelen dat het abonnement op flexibel zeilen via NetYachting met zich meebrengt. Vele tevreden klanten gingen u al voor en hebben een abonnement op flexibel zeilen afgesloten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ook bellen naar +31 (0)35-5425223 of een e-mail sturen naar info@netyachting.com. Wij helpen u graag de wind in de zeilen te krijgen!

Cruise your way!

Ragnar Koot

Scroll naar top
Call Now Button