Tarieven

NetYachting heeft met flexibel zeilen een passend alternatief voor het huren of kopen van een zeiljacht gevonden. De kosten van een eigen zeiljacht lopen doorgaans zeer hoog op, terwijl deze meestal niet vaak gebruikt wordt. Bij huren van een zeiljacht zit u veelal vast aan verplichte vaartijden, waarbij flexibel schuiven niet mogelijk is. Flexibel zeilen is daardoor het perfecte alternatief voor mensen die graag flexibel en voordelig van een luxe zeiljacht gebruik willen maken.

Vanaf €349,- per maand sluit u bij NetYachting een abonnement af op een van onze prachtige Bénéteau, Bavaria, Dehler of Varianta zeiljachten. Een jacht deelt u met maximaal vijf andere gebruikers, waardoor de kosten lager uitvallen dan wanneer men een jacht huurt of koopt.

All inclusive

Kiest u voor een abonnement bij NetYachting, dan gaat u een contract op jaarbasis aan. Dit jaarabonnement (betaalbaar in maandelijkse termijnen) is all inclusive! Kosten voor onderhoud, havengeld, afschrijving op de boot en een verzekering zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Enkel de entreekosten en borg dienen apart betaald te worden. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

all inclusive abonnement op een zeiljacht

Entreekosten & borg

Naast het abonnementsgeld betaalt u eenmalig €1.000,- entreekosten. Deze kosten gelden als vergoeding voor een vaartest. Tevens ontvangt u een uitgebreide tweedaagse instructiecursus aan boord van uw jacht. Kiest u voor een van de Océanis-jachten of de Varianta 37 dan bedraagt de borg €500,-. De borgsom voor de gloednieuwe Bavaria 42 Vision en Dehler 38 bedraagt €750,-. De borg kunt u beschouwen als een eigen risico.

Refer-a-friend

Bent u al Member bij NetYachting? Maak watersporters in uw omgeving ook enthousiast en profiteer! Draag een nieuw Member aan en wij geven u een korting op het eerstvolgende jaarabonnement! De korting is afhankelijk van de maandelijkse kosten van het zeiljacht van de aangedragen Member. Neemt de aangedragen Member bijvoorbeeld een jaarabonnement op de Dehler 38, dan ontvangt u eenmalig €549,- korting op uw eerstvolgende jaarabonnement.

Help NetYachting groeien en geniet van nog voordeliger varen!

Scroll naar top
Call Now Button