Dehler 38 huren in Lelystad

Bij NetYachting uit Baarn, in de omgeving van Hilversum, kunt u nu ook een Dehler huren. De Dehler 38 is een zeiljacht dat u onder andere huren aan het IJsselmeer, maar u kunt de Dehler ook huren in Lelystad. Dit zeiljacht is de eerste Dehler die ontworpen en gebouwd is onder de vlag van de Hanse Groep. Een succesvolle greep, zo blijkt uit de vele prijzen die dit prachtige jacht al in de wacht heeft mogen slepen. Zo is de Dehler 38 door Voile Magazine verkozen tot Boat of the Year 2014 en mocht de Dehler 38 zich een jaar lang European Performance Cruiser of the Year noemen. Gezien de goede ervaringen die wij en de gebruikers met dit jacht hebben, zijn we ook heel blij dat u de Dehler nu ook in Lelystad en aan het IJsselmeer kan huren. Naast de Dehler 38 kunt u ook nog andere zeiljachten huren of delen.

Het prachtige ontwerp van de Dehler 38 die u kunt huren in Lelystad

Bij de Dehler 38 is men op een innovatieve manier met de binnenruimte omgegaan. Door een speciale deurconstructie kunnen twee ruimtes naar keuze worden afgesloten. Hierdoor ontstaat een relatief zeer ruime badkamer. Ook de navigatietafel, waar u op twee manieren aan kunt zitten, kan verschoven worden, zodat de salonbank eenvoudig als extra kooi kan worden gebruikt. De Dehler 38 wordt door de watersportpers bejubeld om de uitstekende combinatie van comfort én performance, zaken die elkaar bij het ontwerpen van een zeiljacht nogal eens in de weg zitten. De Dehler is te huren in Lelystad, maar u kunt dit zeiljacht ook huren aan het IJsselmeer.

Uitrusting

Dubbele stuurwielen
Elektrische ankerlier
Vaste marifoon
Draadloze buitenmarifoon
3-hutsuitvoering (6+3)
Klapschroef
Volvo 29 PK
Gennaker
Wifi
8 auto. reddingsvesten
B&G Zeus plotters
B&G autopilot
B&G Triton displays
Furlex rolfoksysteem 105%
Lazybag + jacks
Sprayhood
Code Zero
AIS transponder
Cardanisch kooktoestel
Extra accucapaciteit
Vaste kuiptafel
Radio/CD/USB
Grote koelkast
Verwarming
Lifelines
Boiler
Oven

Dehler 38 - Vaartest

Technische gegevens

Lengte 11.30 m
Breedte 3.75 m
Diepgang 2.00 m
Stahoogte 1.97 m
Zeilopp. 79 m2
Gewicht 7000 kg

Tarieven

€550,-/mnd
€1000,- entreekosten
€750,- eigen risico

Ook de Dehler 38 huren in Lelystad of wilt u toch liever de Dehler huren aan het IJsselmeer?

Onze luxe zeiljachten zijn op verschillende toplocaties in Nederland te huren. Bent u ook benieuwd geworden naar een van onze prachtige locaties? Of wilt u ook een van onze jachten leasen? Neem dan contact met ons op door te mail naar info@netyachting.com of bel +31 (0)6 18 393974 voor direct advies op maat.

Scroll naar top