Zeiljacht delen, hoe werkt het?

NetYachting maakt gebruik van een innovatief online reserveringssysteem, waardoor de zeiltijd van elke Member op eerlijke wijze gewaarborgd wordt. Het reserveringssysteem is zeer flexibel en gemakkelijk in gebruik. Zo kunt u thuis, op het werk of onderweg ten alle tijden de beschikbaarheid checken en een reservering maken.

Een Member heeft elke acht weken recht op minimaal een week varen. Hoe u deze tijd invult is geheel aan u! Kiest u voor meerdere dagen varen, of juist voor een middagje weg? Dankzij het reserveringssysteem kunt u zeilen zo flexibel mogelijk op uw agenda aansluiten.

Daarnaast kunt u via het reserveringssysteem in contact komen met uw medegebruikers. Is uw favoriete vaarmoment reeds vastgelegd? Dan kunt u een ruilverzoek bij andere Members indienen. Het systeem houdt rekening met feestdagen en vakantieperioden.

Het reserveringssysteem biedt bovendien de mogelijkheid met de Members van uw zeiljacht samen te gaan varen! Naast de gezelligheid betekent dit een vermenigvuldiging van uw zeiltijd.

 

Eenvoudig zeiljacht reserveren

Voordelen van flexibel zeilen

 • Elke Member heeft per acht weken recht op minimaal een week zeilen. Dit is meer dan de gemiddelde booteigenaar zeilt.
 • Bij NetYachting kunt u tot een jaar vooruit boeken en uw reservering op elk moment wijzigen. Daarnaast kunt u voor specifieke data op een wachtlijst staan of een ruilverzoek aan andere Members richten.
 • Een dag bestaat uit drie boekingsperiodes:
  • De “buffertijd” – van 08:00 tot 10:00
  • De “dagtijd” – van 10:00 tot 18:00
  • De “nachttijd” – van 18:00 tot 08:00

Dankzij de boekingsperiodes zit u niet vast aan een weekend of week, zoals bij huren het geval is. Flexibel zeilen is zeilen wanneer u dat wilt!

 • NetYachting stuurt u een herinnering wanneer uw reserveringsdatum dichterbij komt. Dit geeft u de mogelijkheid de datum te herbevestigen of alsnog te annuleren. Annuleren is uiteraard kostenvrij!
 • Boekingen die twee dagen voor aanvang van de zeiltijd geplaatst worden zijn volledig GRATIS en zijn een extraatje bovenop de gegarandeerde zeiltijd. Het online reserveringssysteem houdt bij wanneer er vrije dagen zijn en een last minute boeking beschikbaar is.
Scroll naar top
Call Now Button