Dehler 38 Bruinisse

De Dehler 38 is de eerste Dehler die ontworpen en gebouwd is onder de vlag van de Hanse Groep. Een succesvolle greep, zo blijkt uit de vele prijzen die dit prachtige jacht al in de wacht heeft mogen slepen. Zo is de Dehler 38 door Voile Magazine verkozen tot Boat of the Year 2014 en mag de Dehler 38 zich een jaar lang European Performance Cruiser of the Year noemen.

Bij de Dehler 38 is men op een innovatieve manier met de binnenruimte omgegaan; Door een speciale deurconstructie kunnen twee ruimtes naar keuze worden afgesloten. Hierdoor ontstaat een relatief zeer ruime badkamer. Ook de navigatietafel, waar je op 2 manieren aan kunt zitten, kan verschoven worden zodat de salonbank eenvoudig als extra kooi kan worden gebruikt. De Dehler 38 wordt door de watersportpers bejubeld om de uitstekende combinatie van comfort én performance, zaken die elkaar bij het ontwerpen van een zeiljacht nogal eens in de weg willen zitten. Deze perfect onderhouden Dehler 38 is in 2021 voorzien van een nieuwe grootzeil gemaakt van Hydranet Radial een Dyneema die vooralsnog alleen bij de superjachten werd toegepast.

Uitrusting

Dubbele stuurwielen
Elektrische ankerlier
Vaste marifoon
Draadloze buitenmarifoon
3-hutsuitvoering (6+2)
Gori klapschroef
Volvo 29 PK
Grote kuip
Wifi
8 auto. reddingsvesten
B&G Zeus 12" plotter
B&G autopilot
B&G Triton displays
Furlex rolfoksysteem 105%
Lazybag + jacks
Sprayhood
Gennaker
AIS
Cardanisch kooktoestel
Extra accucapaciteit
Vaste kuiptafel
Radio/CD/USB
Grote koelkast
Verwarming
Lifelines
Boiler
Oven

Dehler 38 - Vaartest

Technische gegevens

Lengte 11.30 m
Breedte 3.75 m
Diepgang 2.00 m
Stahoogte 1.97 m
Zeilopp. 79 m2
Gewicht 7000 kg

Tarieven

€550,-/mnd
€1000,- entreekosten
€750,- eigen risico

Eigenaresse Dehler 38

“Vier jaar geleden stapten we in het systeem van Netyachting. Mijn man wilde wat meer zeilen, met het gevoel een eigen boot te hebben. En ik wilde uitzoeken of geregeld zeilen mij wel zou liggen: Ik had minder ervaring en voelde me daarom onzeker.

De formule van Netyachting is ideaal: Doordat de Members zich verbinden voor een jaargebruik van dezelfde boot, dragen ze er ook goed zorg voor! We zijn steeds op een piekfijne boot opgestapt! Dankzij het flexibele systeem heb ik ook plezier in het zeilen gevonden.

Voordelig zeiljacht kopen via NetYachting

 

Nu hebben we een Dehler 38 gekocht en in het Netyachting systeem ingebracht. Waarom? We zeilen nu met een schip dat bijzonder performant is en zeer comfortabele zeileigenschappen heeft. Daarbij genieten we van de aangename inrichting, die een kleine persoonlijke toets heeft gekregen. Het onderhoud wordt nog steeds door Netyachting gedaan. De billijke verdeling van inkomsten en uitgaven versterken de goede samenwerking.”

Nicole Goossens

 

Abonneren op de nieuwe Dehler 38 Bruinisse?

Neem dan contact met ons op of bel +31 (0)6 18 393974 voor direct advies op maat.

Ragnar Koot

Scroll naar top
Call Now Button