Ervaringen van members

Vele Members gingen u reeds voor bij NetYachting. In dit overzicht steken zij van wal met hun ervaringen. Lees wat zij van flexibel zeilen vinden en ontdek het NetYachtinggevoel zelf!

Nicole Goossens (Bruinisse), van Member naar Owner Member

Voordelig zeiljacht kopen via NetYachting“Vier jaar geleden stapten we in het systeem van NetYachting. Mijn man wilde wat meer zeilen, met het gevoel een eigen boot te hebben. En ik wilde uitzoeken of geregeld zeilen mij wel zou liggen: Ik had minder ervaring en voelde me daarom onzeker.

De formule van NetYachting is ideaal: Doordat de Members zich verbinden voor een jaargebruik van dezelfde boot, dragen ze er ook goed zorg voor! We zijn steeds op een piekfijne boot opgestapt! Dankzij het flexibele systeem heb ik ook plezier in het zeilen gevonden.

Nu hebben we een Dehler 38 gekocht en in het NetYachting systeem ingebracht. Waarom? We zeilen nu met een schip dat bijzonder performant is en zeer comfortabele zeileigenschappen heeft. Daarbij genieten we van de aangename inrichting, die een kleine persoonlijke toets heeft gekregen. Het onderhoud wordt nog steeds door NetYachting gedaan. De billijke verdeling van inkomsten en uitgaven versterken de goede samenwerking.”

Peter de Gendt (Breskens)

peter de gendt breskensFractional Sailing betekent zonder zorgen genieten van het zeilen. Het systeem laat toe om op een flexibele manier een paar dagen per maand te kunnen zeilen zonder investering en praktische beslommeringen.

Dankzij het feit dat de boot steeds vertrekkensklaar ligt kan je met een minimale voorbereiding ook voor een paar uurtjes genieten van een korte zeiltrip. De boten zijn voorzien van alle comfort-, veiligheids- en navigatie attributen zodat je perfect een meerdaagse tocht kan plannen.

NetYachting levert mij zorgeloos zeilplezier dat perfect te combineren is met een drukke job.”

John Roos (Bruinisse)

john roos bruinisse

“Je ziet dat we onder de Members een zekere gezelligheid hebben door het meedoen met een wintercompetitie en nu het organiseren van een aantal dagen varen op zee.

 

Op een overdosis zeepillen na hebben we met z’n allen veel plezier gehad in combinatie met wat culinair genot.

Het geheel had zeker een aantal motiverende eigenschappen.”

Marloes de Haas (Enkhuizen)

marloes de haas enkhuizen

“Ik zag dat anderen kosten maakten en hun handen vol hadden aan onderhoudsdingetjes als osmose, het schip uit het water halen en de zorg voor de motor.

Een zeilboot delen is ideaal: Ik heb wél de fun en niet de lasten. Ik weet per maand precies wat ik uitgeef. Het boottype bevalt me. Ik zeil op een goed onderhouden zeiljacht dat er perfect uitziet. Huren met inschrijftoestanden, daar heb ik geen last meer van.

Ik ken het schip en heb mijn eigen sleutel. Ik zorg goed voor de boot en voel me ook wel eigenaar. Feitelijk is dat natuurlijk niet zo. Ik zit hier hooguit een jaar aan vast en voor een nieuwe inschrijving maak ik de balans op of ik doorga. De mogelijkheid om op andere plaatsen een boot te kunnen gebruiken is mooi meegenomen. Het lijkt mij ook erg leuk om met andere Members mee te doen aan een wedstrijd.”

Patrick Meyvaert (Wemeldinge)

patrick meyvaert wemeldinge

Fractional Sailing is voor mij het beste alternatief om veel te kunnen zeilen wanneer dit past in mijn agenda. In tegenstelling tot vroeger, want toen moest ik maanden op voorhand een boot reserveren.

Bijna dagelijks kijk ik naar het online reserveringssysteem om te zien welke vrije dagen ik extra kan inplannen in mijn agenda en die van mijn echtgenote. Enkele dagen, één dag of zelfs een avondje zeilen behoort tot de mogelijkheden.

Voldoet Fractional Sailing aan de verwachtingen? Zeker weten. Na een jaar lid te zijn geweest als Member, stel ik vast dat ik nog nooit zoveel gezeild heb als in het afgelopen jaar.”

Gerard Geijsbregts (Wemeldinge)

gerard geijsbregts wemeldinge

“NetYachting is een ideaal concept om regelmatig te kunnen zeilen voor een vast bedrag per maand. De flexibiliteit en beschikbaarheid in de agenda zijn nog groter dan ik had verwacht.”

 

Luc de Graaf (Bruinisse)

luc de graaf bruinisse“Ik kan me voorstellen dat je bijna dagelijks geconfronteerd wordt met vragen, problemen en opmerkingen. Vandaar deze positieve noot om je te melden dat ik het concept geweldig vind en nog geen moment spijt heb gehad dat ik ben ingestapt.

Een eigenaarsgevoel zonder in te moeten staan voor alle praktische beslommeringen, en dat voor een acceptabel prijskaartje. NetYachting is als concept ideaal voor mij: Prima onderhouden en volledig uitgeruste boot met een beperkt en gekend aantal medegebruikers, een uniek reserveringssysteem en een vaste duidelijke kostenstructuur.

Ik heb nog nooit zoveel gezeild als dit jaar. Dat komt ook door de kennismaking met andere Members waarmee het klikt en waardoor de beschikbare zeiltijd vermenigvuldigd wordt, we spreken immers samen af en delen de reservaties.”


Deel uw verhaal, email het naar info@netyachting.com

Zeilboot huren aan het IJsselmeer? Deze zeer goed uitgeruste Bénéteau Océanis 343 uit Medemblik heeft een uitstekende overall performance en is geschikt voor zowel korte als langere zeiltochten op Markermeer, IJsselmeer of Waddenzee…

Nieuw zeiljacht huren in Zeeland op abonnement? Deze gloednieuwe Dehler 38 biedt zowel comfort als uitstekende performance en ligt vaarklaar in Lelystad…

Zeiljacht huren aan het IJsselmeer? Deze volledig uitgeruste Bénéteau Océanis 323 uit Lelystad is de kleinste en goedkoopste boot uit onze vloot en is prima geschikt om met een kleine bemanning of zelfs solo te varen…

Nieuw zeiljacht huren in Zeeland op abonnement? Deze gloednieuwe Dehler 38 biedt zowel comfort als uitstekende performance en ligt vaarklaar in Bruinisse…

Zeiljacht huren aan de Grevelingen in Zeeland? Deze Varianta 37 uit Bruinisse is uitgerust met recente laminaat versterkte zeilen. Daarnaast beschikt het jacht over een uitgebreid navigatiepakket en een riante achtercabine waar zelfs 3 kinderen kunnen slapen…

Flexibel een jacht huren aan de Westerschelde? Deze Bénéteau Océanis 37 uit Wemeldinge beschikt over drie dubbele hutten, een ruime keuken, een salon en een sanitaire ruimte. Verder is het jacht uitgerust met alle nodige navigatie apparatuur, een gennaker en een laminaat versterkte hi-aspect genua…

Nieuw luxe jacht delen aan de Oosterschelde? Deze Bavaria 42 Vision uit Wemeldinge maakt een verblijf op het water tot een onvergetelijke ervaring. Binnen- en buitenruimtes zijn zeer comfortabel ruim. Volledig teakdek, bimini, electrische lieren en performance zeilen completeren de al zeer volledige uitrusting…

De Jeanneau 42 decksaloon is volledig uitgerust voor de zeiler die naast zeilplezier ook het nodige comfort wenst. Binnenin heeft u 2 grote dubbele cabines, voorzien van veel lichtinval en met elk eigen sanitair. Desgewenst kan het salon nog omgetoverd worden in een extra dubbel bed. Alle ruimte om met familie of vrienden een gezellig weekend of week door te brengen.

De Jeanneau 42 decksaloon is volledig uitgerust voor de zeiler die naast zeilplezier ook het nodige comfort wenst. Binnenin heeft u 2 grote dubbele cabines, voorzien van veel lichtinval en met elk eigen sanitair. Desgewenst kan het salon nog omgetoverd worden in een extra dubbel bed. Alle ruimte om met familie of vrienden een gezellig weekend of week door te brengen.

Scroll naar top
Call Now Button