Samenwerken

Samenwerken

NetYachting is een voorstander van samen delensamen varen en samen werken; NetYachting wil haar activiteiten de komende jaren verder uitbreiden en komt graag in contact met:

Zeilinstructeurs

Voor de opleiding en begeleiding van haar klanten komt NetYachting graag in contact met zeilinstructeurs op CWO of RYA niveau vanuit de verschillende locaties. Neem contact op voor meer informatie om de mogelijkheden te bespreken, op sommige locaties werkt NetYachting reeds samen met in de haven gevestigde zeilscholen.

Schoonmaak & reparatiebedrijven

Voor de periodieke schoonmaak en/of het uitvoeren van kleine reparaties aan boord van jachten uit de vloot komen wij graag in contact met lokaal gevestigde (zie locaties) bedrijven/ondernemers die structureel en op afroep kunnen zorgen voor het uitvoeren van dit soort werkzaamheden aan boord van onze boten. Flexibiliteit en punctualiteit zijn hierbij key factor om onze klanten een zorgeloze ervaring te bezorgen.

Makelaars & Dealers

Wij zijn ervan overtuigd dat ons concept het toekomstbestendige alternatief voor solitair eigendom is. Delen is namelijk hartstikke ‘hot’. Graag komen wij in contact met dealers/verkopers van nieuwe en jonge gebruikte jachten om gezamenlijk deze groeiende markt te exploiteren. Het NetYachting concept kan voor nieuwe watersporters een opstap naar de uiteindelijke aanschaf van een eigen jacht vormen, dealers en makelaars die op dezelfde manier naar de markt kijken nemen contact op.

(toekomstig) Booteigenaren

Bent u als booteigenaar tot de conclusie gekomen dat u eigenlijk te weinig vaart met uw boot om er het maximale uit te halen. Overweeg dan uw boot in deelgebruik bij ons onder te brengen. Wij nemen de zorgen voor onderhoud & reparaties uit handen en plaatsen verantwoordelijke en gekwalificeerde gebruikers op uw boot.

Ambassadeurs

Om onze ambitieuze groeidoelstellingen te verwezenlijken willen wij de komende jaren fors gaan uitbreiden; hiertoe komen wij graag in contact met ambassadeurs voor ons concept. Dit kunnen (ex)Members of geïnteresseerden zijn. Introduceer iemand bij NetYachting en wanneer deze persoon besluit Member te worden ontvang je een refer-a-friend korting op je eigen abonnement. NetYachting biedt zo de mogelijkheid om zelf gratis flexibel te kunnen varen.

Scroll naar top
Call Now Button