JACHT LEASEN

  Vaar wanneer het u uitkomt

  All-inclusive jaarabonnement

  Gratis last minute boeken

Heeft u stiekem altijd al gedroomd van een jacht te leasen? Of heeft u altijd al willen ervaren hoe het voelt om een eigen boot te hebben? Met een zeilabonnement van NetYachting kunt u nu een eigen boot leasen in Nederland. Hieronder leest u alvast meer over onze aanpak.  

 

Ervaar een heerlijke tijd op het water door een jacht te leasen

Een boot kopen of huren is niet voor iedereen weggelegd. Dankzij NetYachting is er toch de mogelijkheid om te varen op uw eigen jacht. Bij ons kunt u een boot leasen in Nederland en direct het water op. Vaar met uw eigen gezelschap of kies ervoor om een dagje uw zeiljacht te delen met uw mede-Members. Boek zelf uw gewenste tijd met behulp van ons online reserveringssysteem en vaar wanneer het u uitkomt. U kunt een ruime periode van tevoren boeken. Daarnaast kunt er zelfs voor kiezen om last minute een reservering te plaatsen.

Zorgeloos genieten door een boot te leasen in Nederland

Wij vinden het belangrijk dat u snel en zonder zorgen gebruik kunt maken van ons aanbod om een boot te leasen in Nederland. Onze zeiljachten worden keurig onderhouden. De boten beschikken onder meer over een keuken met gasvuur/oven, een koelkast en kookgerei. Op deze manier geniet u optimaal van deze belevenis op het water. Wanneer u besluit een jacht te leasen, kiest u onder andere uit een van de volgende merken:

  • Bénéteau
  • Dehler
  • Bavaria Vision

Bekijk zeker eens het gehele assortiment aan jachten.

Zeiljacht

Informeer naar de mogelijkheden voor het leasen van een jacht

Kijkt u er nu al naar uit om met het lekkere weer het water op te gaan en bent u geïnteresseerd in het leasen van een jacht? Neem contact met ons op via +31 (0)35-5425223 of stuur een e-mail naar info@netyachting.com en informeer naar de mogelijkheden.

Scroll naar top
Call Now Button