DEHLER 38 HUREN IN LELYSTAD

  Vaar wanneer het u uitkomt

  All-inclusive jaarabonnement

  Gratis last minute boeken

Bij NetYachting kunt u een Dehler huren in Lelystad en omgeving. De Dehler 38 is een boot waar u heerlijk met uw vrienden en familie op kunt varen. Deze zeiljacht is dan ook van alle gemakken voorzien. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een koelbox, een grote werkkuip en kuipkussens. De Dehler 38 is een zeiljacht dat u onder andere kunt huren aan het IJsselmeer, maar u kunt de Dehler ook huren in Lelystad. Naast de Dehler 38 kunt u ook nog andere zeiljachten huren of delen.

Het prachtige ontwerp van de Dehler 38 die u kunt huren in Lelystad

Bij de Dehler 38 is men op een innovatieve manier te werk gegaan met de inrichting van de boot. Vanuit de kuip zijn de vallen en de trimlijnen te bedienen. Daarnaast beschikt de Dehler, die u bij ons kunt huren in de omgeving van Lelystad of het IJsselmeer, ook nog eens over een ruime badkamer en veel kastruimte. De Dehler is te huren in Lelystad, maar u kunt deze zeiljacht ook huren aan het IJsselmeer.

Zeiljacht

Ook de Dehler 38 huren in Lelystad of wilt u toch liever de Dehler huren aan het IJsselmeer?

Onze luxe zeiljachten zijn op verschillende toplocaties in Nederland te huren. Bent u ook benieuwd geworden naar een van onze prachtige locaties? Of wilt u ook een van onze jachten leasen? Neem dan contact met ons op door te mail naar info@netyachting.com of bel +31 (0)6 18 393974 voor direct advies op maat.

Scroll naar top
Call Now Button