ZEILJACHT LEASEN

  Vaar wanneer het u uitkomt

  All-inclusive jaarabonnement

  Gratis last minute boeken

Wanneer u dol bent op het water, maar geen eigen boot heeft, kunt u ervoor kiezen om een zeiljacht te leasen. Op deze manier heeft u wel het eigenaarsgevoel, maar hoeft u zich niet druk te maken om alles wat erbij komt kijken.

Flexibel zeilen door een zeiljacht te leasen

Door een zeiljacht te leasen bij NetYachting, gevestigd in Baarn, in de buurt van Hilversum, profiteert u van alle gemakken en voorzieningen, zonder zorg te hoeven dragen voor het onderhoud van de boot. Dat is het voordeel van een zeiljacht huren in Lelystad samen met uw mede-Members. De verhuur van een zeiljacht bij NetYachting maakt het flexibel zeilen mogelijk en gemakkelijk door middel van het zeiljachtabonnement. Met dit abonnement kunt u het hele jaar door onbeperkt, met uw eigen luxe zeiljacht, het water op. 

Zeiljacht verhuur in Nederland

Het huren van een zeiljacht is op verschillende locaties in Nederland mogelijk. Zo kunt u terecht in Medemblik, maar onder andere ook in Lelystad. Met z’n allen het water op om het IJsselmeer te verkennen, behoort ook tot de vele mogelijkheden. Wilt u toch liever het avontuur opzoeken en de oversteek maken naar bijvoorbeeld het prachtige Engeland of Frankrijk? Dan kunt u een zeiljacht leasen bij een van onze locaties in Zeeland.

Zorgeloos varen in het warme Spanje

Veel mensen maken gebruik van de verhuur van een zeiljacht in Nederland. Zo kunt u niet alleen een zeiljacht huren in Lelystad, maar ook in het buitenland zijn er mogelijkheden. Wanneer u lekker op vakantie wilt, maar toch een zeiljacht wilt huren, kunt u op Mallorca opstappen op het prachtige Jeanneau Sun Odyssey 42 DS-schip.

Zeiljacht

Kom ook uw zeiljacht leasen en geniet samen op het water

Het water op met uw eigen boot is nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar geweest. Samen met uw mede-Members geniet u het gehele jaar van de glanzende golven op het water. Wilt u ook een zeiljacht huren in Lelystad? Of bent u toch benieuwd geworden naar een van onze andere locaties voor de verhuur van een zeiljacht? Bekijk dan snel onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op via +31 (0)35-5425223 of stuur een e-mail naar info@netyachting.com.

Scroll naar top