T +31 (0)35 54 25 223 M +31 (0)6 18 39 39 74 | info@netyachting.com | inloggen reserveringssysteem |

Netyachting
NetyachtingT: +31 (0)6 18 39 39 74 |  |    

Over ons

 

NetYachting is een innovatief concept dat het gebruik van een zeiljacht eenvoudig en flexibel maakt. Initiatiefnemers zijn Ragnar Koot en Tim Devloo, twee ervaren en gepassioneerde zeilers die van hun hobby hun werk gemaakt hebben.

Ragnar Koot NetYachting

 

Ragnar: “Als klein kind had ik al passie voor water en watersport”

“Ik leerde zeilen in Vinkeveen en Loosdrecht en was op jonge leeftijd al bevoegd om zeilles te geven op kielboten. Na een carrière bij de ABN AMRO in Amsterdam werd het tijd om mijn grootste passie met werk te combineren. Inmiddels heb ik vijf jaar ervaring met flexibel zeilen in Nederland en wordt het tijd om ook in België de trossen los te gooien."

 

 

Tim Devloo NetYachting

Tim: “Tijdens mijn loopbaan bracht ik al mijn vrije tijd door op het water”

“Als kind proefde ik al volop van het leven aan boord van een zeilboot. Ik voer als kleine jongen vaak mee met mijn vader, terwijl ik later op verschillende zeiljachten vaak ging wedstrijdzeilen. Na het afronden van mijn studie als opticienoptometrist startte ik een eigen optiekzaak in Eeklo. Ook bij mij kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en besloot ik na 12 jaar eveneens van mijn hobby mijn werk te maken. Ik mag nu ook officieel de titel 'Yachtman' dragen. Dit geeft mij een extra troef bij het geven van zeilopleidingen."

 

Neem contact op

Help NetYachting, help uzelf

Bent u al Member bij NetYachting? Maak watersporters in uw omgeving ook enthousiast en profiteer! Draag een nieuw Member aan en wij geven u een korting op het eerstvolgende jaarabonnement, zo wordt het voor u nog voordeliger varen! Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie over ons refer-a-friend programma.