Zeilers gezocht!

Probeer het NetYachting zeilabonnement nu vrijblijvend uit! Zorgeloos zeilen op het IJsselmeer, de Wadden of de Zeeuwse wateren.

Onze goed uitgeruste Dehler 38 ligt in Lelystad alvast voor u klaar om deze zomer op vakantie te gaan. Neem haar mee met ons zeilabonnement.

Hoe  gaat dat in zijn werk? Je sluit een proefabonnement af bij NetYachting, op deze Dehler 38 of een van onze andere zeiljachten. Na betaling van borgsom, inschrijfgeld en 3 maanden abonnement krijg je een uitgebreide introductie aan boord en dan kan het genieten beginnen….. 

Na een week varen besluit je of je het proefabonnement wilt omzetten in een jaarabonnement. In dat geval kost deze week je alleen het inschrijfgeld en kun je een jaar lang genieten van ons zeilabonnement. 

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar wanneer je besluit het abonnement niet te verlengen betaal je ons het gangbare tarief voor een week huur.  Informeer nu  naar de mogelijkheden en tarieven. 

Scroll naar top
Call Now Button