T +31 (0)35 54 25 223 M +31 (0)6 18 39 39 74 | info@netyachting.com | inloggen reserveringssysteem |

Netyachting
NetyachtingT: +31 (0)6 18 39 39 74 |  |    
23oktober

Nieuwpoort International Boatshow 23-24-25 oktober 2015

Beursaanbieding

Je vindt ons terug op de Nieuwpoort International Boat Show op steiger H21.

We verwelkomen je graag aan boord van de Bavaria Vision 42 ' Invita'. Daar vertellen wij je persoonlijk hoe slim, flexibel, sociaal betaalbaar én milieubewust het delen van een boot is.

 

Bij een aantal boten uit de vloot is een abonnement nu extra aantrekkelijk. Doordat deze jachten maximaal 5 gebruikers tellen is het mogelijk om maximaal 2 weken (i.p.v. 1 week) aaneengesloten te varen. Dit betekent dus 35% meer gegarandeerde vaartijd voor dezelfde membershipsprijs.

Voor bezoekers van deze boatshow én lezers van deze nieuwsbrief hebben wij een mooi aanbod. Schrijf nú in als lid van NetYachting en vaar tot 31 maart 2017 voor de prijs van 12 maanden. Je krijgt direct toegang tot het flexibele reserveringssysteem waarmee je tot een jaar vooruit kunt plannen. De rustige wintermaanden kan je dan besteden aan het opbouwen of aanscherpen van je vaardigheden. Hiervoor organiseren wij vanuit Wemeldinge of één van onze andere locaties diverse trainingen zoals: Sluispasage, Man Overboord (MOB), Havenmanoeuvres met meer wind, Ankeren,...Bij de start van het nieuwe vaarseizoen ben je dan helemaal klaar voor een jaar zorgeloos bootgebruik op een van onze jachten.

Afgelopen seizoen breidden wij het aanbod verder uit met ondermeer een zeer luxe uitgeruste Bavaria Vision 42 ,een goed zeilende no-nonsense Varianta 37 en een snelle sportieve Beneteau First 40.7 .

Voor volgende seizoenen zijn we steeds op zoek naar eigenaren van nieuwe of recente jachten die we aan onze groeiende vloot kunnen toevoegen. U krijgt een mooi rendement op de investering, het onderhoud valt ten laste van NetYachting en u kan zelf nog zeer geregeld zeilen / genieten. Wil je meer weten over deze aanbieding of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact op of stuur ons een mail.

Gratis toegang via: http://www.nibs.be/nl/net-yachting

Leave a comment

You are commenting as guest.

Neem contact op

About us Footer NL

 
Ragnar Koot

Ragnar Koot

“Als klein kind had ik al passie voor water en watersport”

Tim Devloo

Tim Devloo

“Tijdens mijn loopbaan bracht ik al mijn vrije tijd door op het water”