T +31 (0)35 54 25 223 M +31 (0)6 18 39 39 74 | info@netyachting.com | inloggen reserveringssysteem |

Netyachting
NetyachtingT: +31 (0)6 18 39 39 74 |  |    
27mei

Deeleigenaar zeiljacht gezocht

Samen investeren 100% genieten

Namens één van onze relaties bieden wij een nieuw zeiljacht in deeleigendom te koop aan. U investeert voor 50% in de aanschaf van een nieuw jacht.
U deelt het jacht met de 50% mede-eigenaar en maximaal 2 vaste gebruikers die het zeiljacht huren op abonnementsbasis. NetYachting regelt alle zaken rondom de boot (onderhoud, verzekering, liggeld, schoonmaak). U kunt voor minimaal 25% van de tijd gebruik maken van uw eigen boot middels een geavanceerd online reserveringssysteem.

De vaste kosten van de boot worden gedekt door de inkomsten van de betalende medegebruikers. Het contract geldt in principe voor een periode van maximaal 5 jaar. Met de mede-eigenaar kunt u afspraken maken over wat er na 5 jaar met de boot gebeurt.

Buy & Charter > Buy & Share

In tegenstelling tot Buy & Charter constructies die door veel verhuurbedrijven worden aangeboden, weet u wie de gebruikers van uw boot zijn. De gebruikers zullen uw bezit met respect behandelen en bouwen ook steeds meer ervaring op met uw jacht. Hierdoor wordt de kans op schade aan uw jacht beperkt. Buy & Share biedt daarnaast veel meer flexibiliteit in gebruik voor u en uw mede-eigenaar en gebruikers door het slimme en innovatieve reserveringssysteem.

Meer informatie? neem contact op met Ragnar Koot van NetYachting.

Posted in Deeleigendom zeiljacht of motorjacht

Leave a comment

You are commenting as guest.

Neem contact op

About us Footer NL

 
Ragnar Koot

Ragnar Koot

“Als klein kind had ik al passie voor water en watersport”

Tim Devloo

Tim Devloo

“Tijdens mijn loopbaan bracht ik al mijn vrije tijd door op het water”