T +31 (0)35 54 25 223 M +31 (0)6 18 39 39 74 | info@netyachting.com | inloggen reserveringssysteem |

Netyachting
NetyachtingT: +31 (0)6 18 39 39 74 |  |    

Ervaringen van Members

Vele Members gingen u reeds voor bij NetYachting. In dit overzicht steken zij van wal met hun ervaringen. Lees wat zij van flexibel zeilen vinden en ontdek het NetYachtinggevoel zelf!


Nicole Goossens (Bruinisse), van Member naar Owner Member

Voordelig zeiljacht kopen door het concept van NetYachting

"Vier jaar geleden stapten we in het systeem van NetYachting. Mijn man wilde wat meer zeilen, met het gevoel een eigen boot te hebben. En ik wilde uitzoeken of geregeld zeilen mij wel zou liggen: Ik had minder ervaring en voelde me daarom onzeker.

De formule van NetYachting is ideaal: Doordat de Members zich verbinden voor een jaargebruik van dezelfde boot, dragen ze er ook goed zorg voor! We zijn steeds op een piekfijne boot opgestapt! Dankzij het flexibele systeem heb ik ook plezier in het zeilen gevonden.

Nu hebben we een Dehler 38 gekocht en in het NetYachting systeem ingebracht. Waarom? We zeilen nu met een schip dat bijzonder performant is en zeer comfortabele zeileigenschappen heeft. Daarbij genieten we van de aangename inrichting, die een kleine persoonlijke toets heeft gekregen. Het onderhoud wordt nog steeds door NetYachting gedaan. De billijke verdeling van inkomsten en uitgaven versterken de goede samenwerking."


Peter de Gendt (Breskens)

peter de gendt breskens

"Fractional Sailing betekent zonder zorgen genieten van het zeilen. Het systeem laat toe om op een flexibele manier een paar dagen per maand te kunnen zeilen zonder investering en praktische beslommeringen.

Dankzij het feit dat de boot steeds vertrekkensklaar ligt kan je met een minimale voorbereiding ook voor een paar uurtjes genieten van een korte zeiltrip. De boten zijn voorzien van alle comfort-, veiligheids- en navigatie attributen zodat je perfect een meerdaagse tocht kan plannen.

NetYachting levert mij zorgeloos zeilplezier dat perfect te combineren is met een drukke job."


john roos bruinisse

John Roos (Bruinisse)

"Je ziet dat we onder de Members een zekere gezelligheid hebben door het meedoen met een wintercompetitie en nu het organiseren van een aantal dagen varen op zee.

Op een overdosis zeepillen na hebben we met z'n allen veel plezier gehad in combinatie met wat culinair genot.

Het geheel had zeker een aantal motiverende eigenschappen."


Marloes de Haas (Enkhuizen)

marloes de haas enkhuizen

"Ik zag dat anderen kosten maakten en hun handen vol hadden aan onderhoudsdingetjes als osmose, het schip uit het water halen en de zorg voor de motor.

Een zeilboot delen is ideaal: Ik heb wél de fun en niet de lasten. Ik weet per maand precies wat ik uitgeef. Het boottype bevalt me. Ik zeil op een goed onderhouden zeiljacht dat er perfect uitziet. Huren met inschrijftoestanden, daar heb ik geen last meer van.

Ik ken het schip en heb mijn eigen sleutel. Ik zorg goed voor de boot en voel me ook wel eigenaar. Feitelijk is dat natuurlijk niet zo. Ik zit hier hooguit een jaar aan vast en voor een nieuwe inschrijving maak ik de balans op of ik doorga. De mogelijkheid om op andere plaatsen een boot te kunnen gebruiken is mooi meegenomen. Het lijkt mij ook erg leuk om met andere Members mee te doen aan een wedstrijd."


Patrick Meyvaert (Wemeldinge)

patrick meyvaert wemeldinge

"Fractional Sailing is voor mij het beste alternatief om veel te kunnen zeilen wanneer dit past in mijn agenda. In tegenstelling tot vroeger, want toen moest ik maanden op voorhand een boot reserveren.

Bijna dagelijks kijk ik naar het online reserveringssysteem om te zien welke vrije dagen ik extra kan inplannen in mijn agenda en die van mijn echtgenote. Enkele dagen, één dag of zelfs een avondje zeilen behoort tot de mogelijkheden.

Voldoet Fractional Sailing aan de verwachtingen? Zeker weten. Na een jaar lid te zijn geweest als Member, stel ik vast dat ik nog nooit zoveel gezeild heb als in het afgelopen jaar."


gerard geijsbregts wemeldinge

 

Gerard Geijsbregts (Wemeldinge)

"NetYachting is een ideaal concept om regelmatig te kunnen zeilen voor een vast bedrag per maand. De flexibiliteit en beschikbaarheid in de agenda zijn nog groter dan ik had verwacht."

 


Luc de Graaf (Bruinisse)

"Ik kan me voorstellen dat je bijna dagelijks geconfronteerd wordt met vragen, problemen en opmerkingen. Vandaar deze positieve noot om je te melden dat ik het concept geweldig vind en nog geen moment spijt heb gehad dat ik ben ingestapt.

luc de graaf bruinisse

Een eigenaarsgevoel zonder in te moeten staan voor alle praktische beslommeringen, en dat voor een acceptabel prijskaartje. NetYachting is als concept ideaal voor mij: Prima onderhouden en volledig uitgeruste boot met een beperkt en gekend aantal medegebruikers, een uniek reserveringssysteem en een vaste duidelijke kostenstructuur.

Ik heb nog nooit zoveel gezeild als dit jaar. Dat komt ook door de kennismaking met andere Members waarmee het klikt en waardoor de beschikbare zeiltijd vermenigvuldigd wordt, we spreken immers samen af en delen de reservaties."


Deel uw verhaal, email het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Neem contact op

About us Footer NL

 
Ragnar Koot

Ragnar Koot

“Als klein kind had ik al passie voor water en watersport”

Tim Devloo

Tim Devloo

“Tijdens mijn loopbaan bracht ik al mijn vrije tijd door op het water”