T +31 (0)35 54 25 223 M +31 (0)6 18 39 39 74 | info@netyachting.com | inloggen reserveringssysteem |

Netyachting
NetyachtingT: +31 (0)6 18 39 39 74 |  |    

Jacht inbrengen (Owner Member)

 

Wist u dat de gemiddelde jachteigenaar slechts een maand per jaar gebruik maakt van zijn kostbare bezit? De rest van de tijd ligt de boot werkloos in de haven, terwijl de kosten gewoon doorlopen. NetYachting biedt de mogelijkheid om uw nieuw aangeschafte jacht als Owner Member in het flexibel zeilen-programma onder te brengen. 

 

jacht inbrengen bij NetYachting en geniet van alle voordelen

Uw zeiljacht inbrengen

NetYachting plaatst een kleine en selecte groep medegebruikers op het jacht dat u bij ons inbrengt. Als Owner Member ontvangt u van NetYachting jaarlijks een vergoeding als percentage van de opbrengst van de boot. U ontvangt de vergoeding in maandelijkse termijnen.

U gaat met NetYachting een overeenkomst aan voor een periode van ten minste drie jaar. In overleg kan dit maximaal tweemaal met een jaar verlengd worden onder de op dat moment te bepalen voorwaarden.

 

Verschillen ten opzichte van andere concepten

  • NetYachting biedt een grote mate van flexibiliteit in gebruik. Zo kunt u een avond, een hele dag, een weekend of een (mid-)week varen met uw boot. U kunt tot een jaar vooruit maar ook last minute uw boot reserveren. Maakt u voor 2/6e deel gebruik van uw eigen boot, dan kunt u tot twee weken aaneengesloten varen
  • Bij NetYachting zijn de gebruikers niet willekeurig. Elk jacht kent een selecte groep gebruikers, die veel op deze boot zullen vertoeven en derhalve goed zorg voor uw bezit dragen. 
  • NetYachting werkt niet met een puntensysteem of een hoog/laagseizoen. We richten ons op een eerlijk en efficiënt deelgebruik.
  • NetYachting betaalt alle kosten die met het zeiljacht verband houden. Denk hierbij aan kosten voor onderhoud, ligplaats in de thuishaven en verzekeringen.
  • Members zijn zelf verantwoordelijk voor het in- en uitchecken op de boot en dienen na gebruik de boot ook zelf schoon te maken. Daarnaast verzorgt NetYachting een periodieke intensieve bootschoonmaak.

 

BTW onderneming

De Owner Member van NetYachting kan ervoor kiezen om voor de exploitatie van zijn schip een BTW onderneming op te starten. Hiermee kan de BTW van de aankoop van het voertuig worden teruggevorderd bij de Belastingdienst. Over de ontvangen vergoeding dient als vanzelfsprekend wel BTW afgedragen te worden. 

 

meer aan bij NetYachting en geniet van alle voordelen

Members van NetYachting

Als Owner Member bent u behalve eigenaar ook Member op uw eigen boot. U kunt ervoor kiezen om voor 1/6e of voor 2/6e deel Member te worden. Alle Member-informatie op deze site is eveneens van toepassing, uiteraard zonder dat u een vergoeding verschuldigd bent.

 

Meer informatie over Owner Member programma

Wilt u meer informatie ontvangen over het speciale Owner Member programma van NetYachting?

Neemt u dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (0)6 18 39 39 74.

 

Neem contact op

About us Footer NL

 
Ragnar Koot

Ragnar Koot

“Als klein kind had ik al passie voor water en watersport”

Tim Devloo

Tim Devloo

“Tijdens mijn loopbaan bracht ik al mijn vrije tijd door op het water”